Despre noi


Blogul “Hai-Hui prin Sufletul Folkului” este  blogul emisiunii cu acelasi nume, destinat  promovarii, muzicii Folk mai veche si mai noua!

In egala masura, in paginile acestui blog, dorim sa sustinem prin modestul nostru sprijin promovarea concertelor, a lansarilor de albume, a muzicii folk de buna calitate.

Aici va asteptam pe toti admiratorii acestui stil musical, sa postati muzica folk iubita de dumneavoastra, evenimentele folk, precum si consideratiile si aprecierile dumneavoastra fata de artisti si fata de creatiile lor.

Va multumim tuturor, artisti folk si admiratori ai muzicii folk pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat pana acum si va asiguram ca si de acum inainte, mizam pe contributia dumneavoastra pentru a realiza din acest blog, o oaza de frumusete, de prietenie si de liniste.

Ne dorim ca in acesta blog, armonia muzicii sa fie mereu in aceeasi tonalitate cu armonia din sufletele noastre!

Va multumim pentru toata participarea voastra, va asteptam in continuare pentru a experimenta atat de frumos impreuna bucuria unei mari familii, unite de aceeasi mare iubire, muzica de buna calitate, muzica folk.

Va imbratisam cu tot sufletul “Hai-Hui prin Sufletul Folkului” si Sorin Andrei.

Adresa de contact: haihuiprinsufletulfolkului@yahoo.com

20 de gânduri despre „Despre noi

  1. E foarte ingenioasă ideea, mă atrage şi pe mine, te voi susţine cu acest proiect de suflet, aşa „hai-hui” ideea aceasta nu+i venea oricui.

Lasă un comentariu