Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș, ediția a IV-a!


„Pasionat de rock, Pittiş a popularizat acest gen muzical prin emisiuni radiofonice, audiţii şi cronici în mai multe publicaţii. Purta păr lung din 1971 şi a declarat întotdeauna că nu are de gând să renunţe la el.”

„Moţu a crezut în adevăratul tineret din zilele noastre, în copiii care nu sunt dispuşi să ia totul de-a gata, care nu cred tot ce li se spune la şcoală sau acasă, care învaţă pentru că trebuie să înveţe. Din fericire, spunea Moţu, există şi azi, ca şi în vremea tinereţii sale, o anumită cultură „underground”, pe care tinerii şi-o fac singuri, în recreaţie.  „Când eram noi în şcoală, de exemplu, am citit Blaga numai pentru că era interzis. Dar, desigur, şi datorită părinţilor mei (Dumnezeu să-i odihnească), citeam „Gazeta literară” şi „Contemporanul”. În acelaşi timp, ascultam Elvis Presley, jucam fotbal şi ma înnebuneam după „Rock around the clock”.

Documentare: Cristina STOIAN http://www.FlorianPittiş.ro

Trupa Partizan va fi prezenta  sâmbătă, 7 mai 2016, de la ora 17.00 in cadrul spectacolului Flori pentru suflet – Remember Florian Pittiș, ediția a IV-a,  din Parcul Titan pentru a-l omagia pe Motu Pittis!

Invitați în spectacol: Teodora Buciu, Ovidiu Mihăilescu, Maria Gheorghiu, Marius Bațu, Alina Manole Quintet, Ducu Bertzi&friends, Partizan Acustic, Mircea Vintilă & Brambura, Nicu Alifantis & Zan împreună cu Mihai Neniță, Mircea Baniciu & Band. Intrarea libera!

Un eveniment organizat de Primaria Sectorului Trei Bucuresti!

florian-pittis_71930000 (2) - Copy - Copy

Sursa Foto: Primaria Sectorului Trei, Om Bun, Internet

 

PARTIZAN – Drumul Spre Lumina

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s